top of page

la 27. huhtik.

|

Savonlinna

Shrty Beats Clubilla

Shrty Beats Clubilla - showtime noin klo 00.00. Liput ennakkoon 15 € - 18 € ovelta tapahtumailtana.

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
Shrty Beats Clubilla
Shrty Beats Clubilla

Aika ja paikka

27. huhtik. 2024 klo 22.00 – 28. huhtik. 2024 klo 5.00

Savonlinna, Olavinkatu 35, 57130 Savonlinna, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Kun kuulet Shrtyn äänen, tunnistat sen välittömästi. Itä-helsinkiläinen artisti yhdistää trap-musiikin, hiphopin ja afroswingin ainutlaatuisella tavalla, tuoden eurooppalaisen vivahteen Suomen musiikkikenttään. Tämä monipuolinen yhdistelmä luo vangitsevan kuuntelukokemuksen niin levyllä kuin livenäkin.

Lyhyessä ajassa maineensa vakiinnuttanut, vuonna 2023 julkaistu albumi ”TÄYDELLINEN AJOITUS” on kerännyt yli 25 miljoonaa striimausta ja on pysynyt virallisilla listoilla julkaisusta lähtien. Albumi tarjoaa syvällisen katsauksen artistin emotionaaliseen kasvuun ja keskittyy terveen ylpeyden merkitykseen egoilun sijasta. Artisti on tunnettu monipuolisista listahiteistään eri genreissä, joista tunnetuimpia kappaleita ovat Sun takii ja 16v (feat. Gettomasa). Shrtyn viime kesän megahitti Pariisin kevät (feat. Joalin) oli yksi Suomen kuunnelluimmista kappaleista usean viikon ajan.

Esikuvinaan artisti mainitsee muun muassa Akonin ja 50 Centin, ja näiden vaikutus kuuluu selvästi hänen soundissaan. ”Kuuntelin päivittäin KONVICT-albumia CD-soittimestani”, artisti kertoo.

Suurimman osan kappaleistaan hän myös tuottaa, sanoittaa ja sovittaa itse. Artistin tuotantoon mahtuu myös yhteistöitä Suomen musiikkialan tunnetuimpien nimien kanssa, kuten JVG ja Gettomasa.

Share this event

bottom of page